Een inspirerende plek om op te laden!


Het Regenerate Station is een pop-up locatie waar een ieder kan ontspannen en opladen. Een oase van rust waar verbinding met jezelf, de ander en de natuur centraal staat. Een soort tankstation, maar dan voor mensen.

Groepsmeditaties
Ecstatic dance
Yoga
Zangcirkels
Community avonden

Agenda

Klik hier om de Google agenda met Station evenementen te zien!

Vanaf 1 juni tot 10 augustus is er van alles gaande in het Station, zie het overzicht hier onder!Hipsy

Een overzicht van onze evenementen, inclusief ticketverkoop, is tevens te vinden op www.hipsy.nl!
HIPSY.nl/regenerateLocatie

Vind ons in Delftse Hout, naast de windsurfschool W.S.D. Plané. Pak in Delftse Hout de afslag P6. Kan je het niet vinden? Loop naar het water! Op de meeste plekken aan het water is onze dome goed te zien.

Iets met ons organiseren?

De agenda van het Station bestaat grotendeels uit evenementen die worden georganiseerd door mensen in samenwerking met Regenerate, oftewel co-creators. Wil jij iets met mensen delen in onze ruimte? Vul dan het volgende Google Form in!

GOOGLE FORm

Word een vrijwilliger!


Regenerate Station zoekt enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen bij het creëren van een bruisende community-ervaring in Delft. Als vrijwilliger kun je een belangrijke rol spelen bij het succes van onze evenementen. Van achter de bar staan en het klaarmaken van de locatie tot de bouw van de Dome en het assisteren bij de voorbereidingen: jouw inzet maakt echt het verschil. Doe mee en maak deel uit van een team dat samenwerkt om een positieve impact te hebben op het welzijn van onze gemeenschap. Klik op de onderstaande button om je interesse kenbaar te maken en sluit je aan bij ons team van gepassioneerde vrijwilligers!

kom bij de telegram groep

Balken-Partners

Badoux Kimaattechniek - Roepman Makelaardij - Ephicient - Dekron Invest BV - Klus Bewust - Holie Pizza -  Stadskaarsenmakerij Delft - Hampshire Hotel - zo Buiten zo Binnen - Dexo Media - De Purper praktijk  - Bezweefd - Rodi Media - Uit De Kunst - Judith - Fay & Ton - SID - Arco Sonneveld - Judith - To Gather - Uit De Kunst - THC-olie.nl - Stiltegoed - Guitar Shop Delft - AAS Architecten Groningen - De Verlichtingdienst - Ro-Mi-Ja


Partners